Αρχική » Τα αλλάζει όλα η Πιστοποίηση Αγγλικών που ΔΕΝ χρειάζεται Προφορικά – Έκθεση

Τα αλλάζει όλα η Πιστοποίηση Αγγλικών που ΔΕΝ χρειάζεται Προφορικά – Έκθεση

Τα πάνω κάτω φέρνει η εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός Εξετάσεις Αγγλικών OnLine σε όλη την Ελλάδα την οποία λαμβάνεις με τηλεξέταση από το σπίτι σου MONO σε Reading – Listening και είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ έως και το C2. H Εξετάσεις Αγγλικών OnLine την προσφέρει αυτή την περίοδο σε όλη την Ελλάδα με τεστ προσομοίωσης (mock tests) και ο υποψήφιος μπορεί να δώσει όποτε θέλει αυτός! Έχει κάθε ημέρα εξετάσεις ανά μία ώρα!

Έχει ήδη λύσει τα χέρια σε πάνω από 60.000 ανθρώπους από το 2020 έως τον Απρίλιο του 2023 που προσπαθούν να προλάβουν μία προκήρυξη του ΑΣΕΠ για διορισμούς και προσλήψεις στο Δημόσιο ή να καταθέσουν τα χαρτιά τους για ένα μεταπτυχιακό, η πιστοποίηση με δια βίου ισχύ που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμος ExetasisOnLine καθώς ανά μία ώρα κάθε ημέρα πραγματοποιούνται τηλεξετάσεις εύκολα και ευέλικτα!

Η εύκολη τηλεξέταση γίνεται από το σπίτι του υποψήφιου μέσω ενός ηλεκτρονικού τεστ στον υπολογιστή του, εύκολα και ευέλικτα. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δώσει και να πάρει το χαρτί της Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας Αγγλικών μέσα σε ΜΟΝΟ 2 ημέρες στα χέρια του. Ναι όπως ακούσατε, η Τηλεξέταση γίνεται ανά μία ώρα από το σπίτι σας μέσω ηλεκτρονικού τεστ στον υπολογιστή σας! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να όταν νιώσετε έτοιμη να δώσετε εξετάσεις! Όποτε θέλετε εσείς.

Είναι η πιο κατάλληλη Πιστοποίηση Αγγλικών για Ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με τα Αγγλικά και παράλληλα βιάζονται να πάρουν τη μοριοδότηση

Πάνω από 1.000 άτομα κάθε μήνα προγραμματίζουν να δώσουν εξέταση όποτε αυτοί θέλουν μέσω του ExetasisOnLine

Πάνω από 1.000 άτομα το μήνα λαμβάνουν τα Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης του ExetasisOnLine και προγραμματίζουν εξετάσεις για να πάρουν την Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας που έχει δια βίου ισχύ και πλήρη αναγνώριση, εύκολα και γρήγορα .

Mέσα σε 2 ημέρες παίρνετε μοριοδότηση σε ΑΣΕΠ, προσλήψεις, διορισμούς – Απαραίτητη για Μεταπτυχιακά, ιδιωτικό τομέα

Η εύκολη και ευέλικτη Πιστοποίηση Αγγλικών LTE του ExetasisOnLine είναι απαραίτητη ως προαπαιτούμενο στις αιτήσεις για Μεταπτυχιακές σπουδές ενώ αποτελεί και ισχυρό πλεονέκτημα για το βιογραφικό σας στον ιδιωτικό τομέα

Η πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει η Εξετάσεις Αγγλικών OnLine έχει ήδη φέρει τα πάνω κάτω στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όσων θέλουν να πάρουν Πιστοποίηση Αγγλικών με δια βίου ισχύ επιπέδου B2 ή C1 ή και C2 που να αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, τα μεταπτυχιακά, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Θυμίζουμε πως χιλιάδες ενήλικες αλλά και ανήλικοι μαθητές βρέθηκαν σε αδιέξοδο επί καραντίνας καθώς δεν πραγματοποιούνταν εξετάσεις Αγγλικών.

Εδώ θα δείτε την απόφαση του ΑΣΕΠ από το site του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση της Πιστοποίησης – Στις σελίδες 5 και 6